WEBSITE

Coach Consult Collectief

Jeannette Eikelenboom biedt met het Coach Consult Collectief een netwerkorganisatie van coaches, psychologen en andere disciplines. De missie is persoonlijke ontwikkeling voor iedereen bereikbaar maken. Want sparren met een coach over de dingen waar je tegenaan loopt in het leven helpt je mentaal fit te blijven. Net zo goed als dat sporten je helpt fysiek fit te blijven.

Coach Consult Collectief

WEBSITE

De prachtige foto's zijn gemaakt door Manon de Koning Fotografie. De website is ontworpen door het design- en identitybureau Marc & More (in Adobe XD) en vervolgens door ons in Mach3Blocks opgezet. Hiermee heeft Jeannette de mogelijkheid binnen het CMS zelfstandig haar site te beheren en uit te breiden.

De site is supersnel en heeft door de inzet van templates een zeer gebruiksvriendelijke manier van publiceren van nieuwe onderdelen.

Bekijk het lekker zelf!

Het is natuurlijk heel makkelijk om met je eigen schubben te  pronken. Liever laten we de beelden en projecten voor zichzelf spreken. Kijk daarom maar lekker zelf even rond op de site. En oordeel zelf over het resultaat. Dan merken wij wel of je bijt…

OOK ZO'N SITE? WERP 'N (HULP)LIJNTJE UIT

en neem gerust contact op

Contact

(076) 799 60 55
info@creativityondemand.nl
creativityondemand.nl

Ivo Boschman
Kwartelstraat 27
4815 GG Breda

Gegevens

IBAN:    NL27KNAB0259992593
KvK:      77283260
Btw-id:  NL003174613B03

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

SOFA16