WEBSITE

St. De Zonnekoningin

Stichting De Zonnekoningin tracht door het verlenen van financiële steun aan personen of instellingen (in binnen- en buitenland) op cultureel, vluchtelingen en sociaal terrein meer mensen van ‘schaduw naar zon’ te bewegen. Voor hen hebben we de huisstijl en website ontwikkeld.

St. De Zonnekoningin

WEBSITE

Als stichting moet je voldoen aan een aantal voorwaarden, zoals bijvoorbeeld het hebben van een actuele website waarop je volgens de ANBI-regels transparant moet zijn in je (financiële) verantwoording van de doelen. Met een eenvoudige, maar strakke, website hebben we dat voor Stichting De Zonnekoningin in Mach3Blocks opgezet. Men kan daardoor eenvoudig zelf de content bewerken, maar ook meteen in het Frans en Engels communiceren, omdat een groot deel van de projecten juist in Afrika plaatsvindt.

Om de uitstraling van de stichting nog meer glans te geven hebben we de huisstijl ontwikkeld. Het logo, het gebruik van het beeld, de kleurstelling en de toepassing ervan in allerlei uitingen, zoals briefpapier, visitekaartjes en overige stationary.

Bekijk het lekker zelf!

Het is natuurlijk heel makkelijk om met je eigen schubben te  pronken. Liever laten we de beelden en projecten voor zichzelf spreken. Kijk daarom maar lekker zelf even rond op de site. En oordeel zelf over het resultaat. Dan merken wij wel of je bijt…

OOK ZO'N SITE? WERP 'N (HULP)LIJNTJE UIT

en neem gerust contact op

Contact

(076) 799 60 55
info@creativityondemand.nl
creativityondemand.nl

Ivo Boschman
Kwartelstraat 27
4815 GG Breda

Gegevens

IBAN:    NL27KNAB0259992593
KvK:      77283260
Btw-id:  NL003174613B03

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

SOFA16