WEBSITE

Experience Entertainment

Martijn heeft een boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. En wil graag een 'one stop entertainment shop' zijn. Dat lukt nu met z'n vernieuwde site!

Experience Entertainment

WEBSITE

Your experience starts here... Dat is het welkom op de vernieuwde site van Experience Entertainment. Het boekingskantoor voor de evenementen-, horeca- en recreatie-branche. Daarnaast is het de partner voor ieder bedrijfs- of familiefeest. Het aanbod bestaat uit ervaren entertainers, ondernemers en bedrijven die hun sporen hebben verdiend.

Al deze ervaring is terug te zien in het aanbod van Experience Entertainment. De missie is om de schakel te zijn tussen het uitgebreide netwerk van vakantieparken en horecabedrijven enerzijds en entertainers en artiesten anderzijds. Ze denken mee in het creëren van concepten, thema's en invulling van programma's.

De website is vooral een verlengde van de uitgebreide catalogus van acts. Het geeft een aanzet om contact op te nemen voor een offerte, afspraak of catalogus. Martijn kan zelf eenvoudig de site beheren en acts toevoegen door middel van simpele templates.

Bekijk het lekker zelf!

Het is natuurlijk heel makkelijk om met je eigen schubben te  pronken. Liever laten we de beelden en projecten voor zichzelf spreken. Kijk daarom maar lekker zelf even rond op de site. En oordeel zelf over het resultaat. Dan merken wij wel of je bijt…

OOK ZO'N SITE? WERP 'N (HULP)LIJNTJE UIT

en neem gerust contact op

Contact

(076) 799 60 55
info@creativityondemand.nl
creativityondemand.nl

Ivo Boschman
Kwartelstraat 27
4815 GG Breda

Gegevens

IBAN:    NL27KNAB0259992593
KvK:      77283260
Btw-id:  NL003174613B03

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

SOFA16