ONE-PAGER

Colorful Rentals

Colorful Rentals verhuurt bijzondere vakantiehuizen op de beste locaties: bij open vaarwater, aan het strand, in Frankrijk of voor langer verblijf. Men wilde een landingspage om hun vier onderliggende labels goed in de markt te zetten. Zodat de potentiële huurder meteen op de juiste website terecht komt, in de juiste taal (van 4) of direct contact kan opnemen voor meer informatie.

Colorful Rentals

ONE-PAGER

Het prachtige ontwerp van de one-pager is gemaakt door Robert Dumay Graphic Design, de website is in WordPress gebouwd door Ivo van Nettl Breda en Maurice van Nettl Leiderdorp heeft geholpen met de technische implementatie – van met name het mobiel menu (wat wel wat extra development nodig had).

One-pager (in 4 talen)
Voor Colorful Rentals hebben we een basis website gecreëerd, een zogenaamde one-pager. Deze is responsive, dus goed zichtbaar op mobiel, desktop of tablet. De website geeft een overzicht van de verschillende labels, een portaal naar de onderliggende websites. Maar dit is niet het einddoel van de website. Door het geven van informatie willen we dat de bezoeker enthousiast raakt van de verschillende mogelijkheden van het huren van een bijzondere vakantiewoning. En maken we Google natuurlijk wijzer door beter gevonden te worden als men op zoek gaar naar een vakantieverblijf.

Ook hebben we Facebook, Twitter, Youtube en Instagram geïntegreerd. Door eenvoudigweg vanaf de site te linken naar social media, geven we mensen de mogelijkheid Colorful Rentals ook via andere kanalen te volgen.

De website kan in de toekomst heel makkelijk uitgebreid worden, qua functionaliteit of capaciteit. Een goede basis zoals we die nu hebben gelegd is hierbij belangrijk. Ook iets voor jou, zo’n krachtige landingspage? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk het lekker zelf!

Het is natuurlijk heel makkelijk om met je eigen schubben te  pronken. Liever laten we de beelden en projecten voor zichzelf spreken. Kijk daarom maar lekker zelf even rond op de site. En oordeel zelf over het resultaat. Dan merken wij wel of je bijt…

OOK ZO'N SITE? WERP 'N (HULP)LIJNTJE UIT

en neem gerust contact op

Contact

(076) 799 60 55
info@creativityondemand.nl
creativityondemand.nl

Ivo Boschman
Kwartelstraat 27
4815 GG Breda

Gegevens

IBAN:    NL27KNAB0259992593
KvK:      77283260
Btw-id:  NL003174613B03

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

SOFA16