WEBSHOP

Webshop Spiedini.nl

Spiedini importeert en verkoopt Italiaanse barbecue-producten. Naast de directe benadering van horeca heeft men ook een webshop waarin de consument (en ook bedrijven) deze unieke producten kunnen aanschaffen.

Webshop Spiedini.nl

WEBSHOP

MACH3shop
Deze site is gebouwd met het razendsnelle Mach3shop, maar biedt heel veel mogelijkheden voor maatwerk. De basis van de webshop is opgezet met de standaard functionaliteit, waarin alle individuele producten beschreven zijn en hun bestel- en prijsinformatie hebben. De koppeling met Mollie voor betalingen zorgt dat klanten hun bestelling direct online kunnen afrekenen. Ook wordt er binnenkort een koppeling met SendCloud gemaakt, zodat bestellingen meteen met PostNL verstuurd kunnen worden.

Print & Sign
Voor Spiedini creëren we ook de offline communicatiemiddelen, zoals visitekaartjes, insteekleaflets, etiketten, roll-up banners en vlaggen.

Ook iets voor jou, zo’n winstgevende webshop om eenvoudig jouw producten (of diensten) te verkopen? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk het lekker zelf!

Het is natuurlijk heel makkelijk om met je eigen schubben te  pronken. Liever laten we de beelden en projecten voor zichzelf spreken. Kijk daarom maar lekker zelf even rond op de site. En oordeel zelf over het resultaat. Dan merken wij wel of je bijt…

OOK ZO'N SITE? WERP 'N (HULP)LIJNTJE UIT

en neem gerust contact op

Contact

(076) 799 60 55
info@creativityondemand.nl
creativityondemand.nl

Ivo Boschman
Kwartelstraat 27
4815 GG Breda

Gegevens

IBAN:    NL27KNAB0259992593
KvK:      77283260
Btw-id:  NL003174613B03

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

SOFA16